[ 한국식품위생안전성학회지 ] Vol.8, No.1 | 1993
식육중의 잔류 항생.항균제의 검정에 관한 연구(III) Macrolide계 항생물질인 Erythromycin과 Tylosin의 Gas Chromatography/Mass Spectrometry 동시분석
A study on the determination of residual Antibiotics and Synthetic Antibacterial Agents in Meat(III) Simultaneous Gas Chromatography/Mass Spectrometry Analysis of Erythromycin and Tylosin
Keyword : Erythromycin;Tylosin;Gas chromatography /Mass spectrometry;Macrolide;Simultaneous Analysis
Author's : 류재천(한국과학기술연구원, 토핑콘트롤센터); 송윤선(한국과학기술연구원, 토핑콘트롤센터); 양종순(한국과학기술연구원, 토핑콘트롤센터); 서지원(한국과학기술연구원, 토핑콘트롤센터); 김명수